fredag 19. mars 2010

Hjemmelaget Salsa


...som tok 2 minutter og lage! Samboer'n slo til med denne salsaen som virkelig smakte likt den vi fikk da vi var på ferie i Mexico. Det er jo greit å bytte ut ferdig-glasset i ny og ne!

Ingredienser
  • 1 boks hele hermetiske tomater - bruk bare selve tomatene (ikke vannet)
  • 1 stor knyttneve frisk koriander
  • 1/2 (liten) gul løk
  • 1-2 fedd hvitløk
  • Saften av 1/2 lime (smak til)
  • 1 hel chilipepper uten frø
Dette går super fort å lage: hiv alt i en blender (eller kjøkkenmaskin) og klar-ferdig-gå.
Kjør på med mye koriander, lukk øynene og vips så er du i Mexico!



Det blir selvsagt godt å lage den med friske tomater en dag man har god, god tid. De bør skåldes først og så skal frøene tas ut og vannet renne av.


Sjekk ut denne tex-mex kyllingmiddagen som det er mandatory å ha salsa til!
Buen provecho!

Ingen kommentarer: